Joby GripTight Mount Pro till iPad

Att filma med ipad är inte så dumt. Stor skärm ger bra koll över filmningen och gör det är så mycket lättare att redigera. Men bra prylar för att montera surfplatta på ett stativ är inte så lätt att hitta. Makayama Movie Mount är ett smart stativtillbehör men kräver ju nytt tillbehör varje gång utformningen ändras på ipaden.

Joby GripTight Mount Pro till iPad/iPad mini Kan vara ett alternativ. GripTight är ett låsbart och roterbart fäste som passar iPad-modeller på 7–10 tum med eller utan fodral.

Övergjutna plattor i rostfritt stål dras och låses fast och det går att rotera vid bild- och videovisning, fotografering och filminspelning i stående eller liggande läge. Det här är en stabil konstruktion i hög kvalitet men som brister på en allvarlig punkt. Se bilderna nedan så förstår du problemet. Vinkeln är helt enkelt för liten för att det ska funka bra med inställningar när man monterar på vanlig tripod. Så det perfekta tillbehöret för att filma med ipad återstår ännu att tillverka. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.