Manfrotto Twistgrip

Manfrotto är ju ett klassiskt märke med produkter som omfattar ett brett sortiment av kamerastativ och huvuden, belysningsstativ och tillbehör. Vi har testat Manfrotto Smartphonefäste Twistgrip och Manfrotto Smartphonehandtag för Twistgrip.

Manfrotto Smartphonefäste Twistgrip är en hållare för att filma/fota med telefoner. Den är tillverkad i metall och kan ”twisten” består i att den vikas till en platt liten enhet som alltid får plats i väskan. Greppen är försedda med gummi och vinklade så att telefonen sitter bra och på ovansidan finns en blixtsko för montering av tillbehör som till exempel en lampa eller mikrofon. Twistgrip är ett lätt att montera på vilket stativ som helst.

Till Twistgrip kan man koppla HandGrip via en 1/4″ standardskruv. Man får då ett gummigrepp som ger en stabilisatorn och ett bra handgrepp.

Manfrotto HandGrip och Twistgrip är tillverkad i Italien och kvalitetskänslan är hög men tyvärr är det möjligheten att  vika aluminiumstommen på Twistgrip som därmed kan ge en lite ostabil känsla. Men betyget blir ändå högt. För den som vill ha hållare och handtag som är extremt kompakta och till minimal vikt så är detta ett bra alternativ.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.