Alla avsnitt av Vänner på Netflix

Cast1

 

 

 

 

 

 

Den 1 november släpper Netflix alla tio säsongerna av Vänner. En kulturgärning av format. Vänner är en av de bästa komediserierna någonsin och har hållit förvånansvärt bra genom åren.

Till evenemangets är har man gjort den här nyinspelningen av temat med the The Rembrandts, inspelad på Central Perk Pop Up.

Här är fem av mina favoriter:

”The one with the prom video”

(Säsong 2, avsnitt 14)
Ross trånar efter Rachel, Monica har pengaproblem och Joey ger ett vänskapsarmband till en inte allt för förtjust Chandler.

The One at the Beach

(Säsong 3, avsnitt 25)
Gänget åker till strandhus för att lära sig mer om Phoebes familj, och en svartsjuk Rachel saboterar Ross och Bonnies relation.

The One Where No One’s Ready
(Säsong 3, avsnitt 2)
Ross försöker desperat få alla redo inför hans viktiga tal på museet, men ingen bryr och Ross blir alltmer frustrerad. Joey och Chandler bråkar om vem ska sitta i en fåtölj och vägrar ge upp sin plats.  vilket leder till att Joey tar på sig alla Chandlers kläder. Monica är fixerad av ett meddelande hon fått av Richard.

The one with Rachels phone number 

(Säsong 9, avnitt 9)
Ross ska umgås med Mike, Phoebes pojkvän och det går så där… Samtidigt är Phoebe och Rachel på en bar där de träffar två killar. Rachel ger sitt nummer till den ena men ångrar sig. Phoebe måste tvinga Mike att försöka stoppa Ross att svara i sin egen telefon.

The one with the two parties

(Säsong 2, avnitt 22)

Vännerna ska anordna en överraskningsfest till Rachels födelsedag. Eftersom Rachels föräldrar inte kan hålla sams bjuder Monica bara Rachels mamma. När Rachels pappa oväntat dyker upp skapar de en andra fest i Joey och Chandlers lägenhet så att föräldrarna inte ska veta om att den andra är där. Tyvärr så tycker gästerna att Monicas fest är tråkig så Phoebe börjar smuggla in gäster till Joey och Chandler fest.

Gawker har rangordnat samtliga 236 avsnitt av den kultförklarade serien.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.